Werken bij Comensia, dat is een kwaliteitsdienst verlenen, zowel aan de kandidaat-huurders, aan de huurders-coöperanten als aan de medewerkers.

De “core” diensten van de maatschappij zijn de afdeling Patrimonium en de Sociale afdeling die samen het centrale bevoegdheidsgebied vormen van een openbare vastgoedmaatschappij (OVM). Wat de ondersteunende diensten betreft, ze zijn de onmisbare pijlers die de pluraliteit verzekeren van de professionele activiteiten van Comensia: de Juridische dienst en Geschillen, de Boekhouding, de ICT-dienst, de Administratieve dienst, Human Resources en Communicatie staan garant voor de kwaliteit van het werk.

Als huurderscoöperatieve, stelt Comensia de persoon in al zijn rijkdom en diversiteit centraal in haar ondernemingsproject. Het welzijn van elkeen is een beslissende factor in de besluitvorming en de dagelijkse activiteiten.

Overigens ziet Comensia toe op de ontwikkeling van al haar medewerkers, onder meer door hun een uitgebreid opleidingsaanbod te bieden. Voorts biedt Comensia haar medewerkers aantrekkelijke extralegale voordelen: maaltijdcheques, ecocheques, eindejaarspremie, groepsverzekering en de volledige terugbetaling van de verplaatsingskosten met het openbaar vervoer.  

Comensia’s medewerkers werken in een zeer aangenaam werkklimaat en genieten flexibele werktijden. Bovendien is de werkplek gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wekken Comensia en haar waarden uw belangstelling? Meent u dat u zich vlot in ons team kunt inpassen? Neem een kijk in de rubriek “werkaanbiedingen” om de vacatures te kennen en stuur uw kandidatuur en motivatiebrief naar: Job@comensia.be

Beschikbare vacature.s:

  • Een technische site verantwoordelijke (m/v/x)

  • Communicatieverantwoordelijke (m/v/x)
  • Verantwoordelijke Wijkdienstr (m/v/x)
  • Medewerker toewijzing huurwoningen (m/v/x)
  • Opbouwwerker (m/v/x)
  •  Een directeur human resources
   (m/v/x)

© Copyright Comensia