Beste coöperanten,

U hebt per post het stemformulier ontvangen voor de Gewone Algemene Vergadering (AVA) van 25 mei.  Met het oog op de coronaviruscrisis en het verbod van de overheid zal onze AVA ook dit jaar schriftelijk en elektronisch worden gehoudene.

Stemmen kan alleen schriftelijk en moet uiterlijk dinsdag 19 mei worden ingedient. U kan ze per e-mail sturen naar ag2021@comensia.be (een gescande foto van het formulier volstaat indien u niet over een scan beschikt). Als u uw stemformulier kwijt bent, kunt u deze vinden op onze website

Eventuele vragen kunnen ook niet tijdens de videosessie worden gesteld en moeten uiterlijk op donderdag 20 mei zijn ingediend. De antwoorden zullen tijdens de vergadering worden meegedeeld en worden opgenomen in het verslag van de vergadering dat op de website wordt gepubliceerd.

U kunt de AVA op dinsdag 25 mei vanaf 18.00 uur volgen op ons youtube-kanaal.

Het zal dan echter niet meer mogelijk zijn om te stemmen of vragen te stellen. De enige stemming die mogelijk is, is de schriftelijke stemming.

Hier zijn enkele details over de agenda van de AVA :

      1. – Het volledige jaarverslag van 2020 is beschikbaar op onze website.
      2. Het jaarverslag 2020 in zijn samengevatte en geïllustreerde versie zal binnenkort beschikbaar zijn op onze website.  De rekeningen en resultaten van 2020 zijn beschikbaar op onze website.
      3. Kwijting aan bestuurders.
      4. Kwijting aan de Commissaris.
      5. Benoeming van een bedrijfsrevisor voor 2021, 2022, 2023 (https://www.sanoaudit.be)
      6. Nominations statutaires
        • Mevrouw Elisabeth Bastin, als bestuurder-huurder, voor een termijn van 6 jaar volgend op de verkiezingsvergadering van de aandeelhouders-huurders op 27 maart 2021.
        • De heer José Mendez Iglesias, als bestuurder-huurder, voor een termijn van 6 jaar na de verkiezingsvergadering van aandeelhouders-huurders op 27 maart 2021.
        • Mevrouw Sybille Le Clément de Saint-Marcq, als bestuurder-huurder, voor een termijn van 6 jaar volgend op de verkiezingsvergadering van de particuliere aandeelhouders van 20 april 2021.
        • Mevrouw Melania Cojocaru, als bestuurder die de gemeente Anderlecht vertegenwoordigt, voor een ambtstermijn die loopt tot 2025. Mevrouw Cojocaru is benoemd door de gemeenteraad van Anderlecht.

In dit artikel vindt u ook de documenten met betrekking tot de jaarlijkse algemene vergadering (AVA) van 25 mei 2021 en de videopresentatie van het directiecomité van Comensia “Jaarverslag 2020”.

Documenten:

 
Cédric Mahieu
Algemeen Directeur
  Vincent Doumier
Voorzitter